Know me a little ...

Hello !!! I am full of happiness that you have come here. One of my passions is the wedding and the people who marry, because it's wonderful to be in the birth of a new family ... It makes me feel important to be part of that moment, so I put all my strength and passion, in my work as a documentary photographer.

ABOUT ME

Hi !!! My name Jordi Cassú and I'm a professional wedding photographer. I'm from Girona, near Barcelona but every year I can travel to places like Ibiza, Mallorca or Menorca ... well planet earth in general.
I can travel around the world to shoot your wedding day.
We Speak ... ?

Cassu Fotograf

wedding photography

Les meves influències fotogràfiques són moltes però alguns dels fotògrafs que m’han marcat en el món del retrat moda,són: Helmut Newton, Richard Avedon, Annie Leibovitz, Erwin Olaf, Vincent Peters i segur que molts més … i en el món dels casaments el qui realment m’ha influenciat i molt és el fotògraf australià Jonas Peterson que el considero un veritable mestre de la fotografia de casaments i també d’altres com el reconegut fotògraf angles Jeff Ascough.
Em sento còmode i m’agrada treballar disparant casaments. Cada boda és una nova història a explicar, no n’hi ha cap d’igual encara que el fil conductor sigui el mateix, cada parella és un món i intento d’ entendre els seus gustos fotogràfics sempre i quan estiguin dins la meva línia de treball i d’entendre la fotografia de casament. El dia del casament no puc ser un simple espectador, cal que en cada clic vagi argumentant la història de cada parella de cada família. Si he de classificar les meves imatges de reportatge de casament, diria que són una mirada des del punt del fotoreportatge gràfic, periodístic, moda i artístic. Les meves tarifes d’un reportaje de casament és el que tu estàs disposat a pagar perquè capturi el que seran els teus records en el decurs del teu dia, sota la meva manera de mirar aquells instants irrepetibles.

UPCOMING TRAVEL DATES

FEBRUARY 2-5

FEBRUARY 2-5

FEBRUARY 2-5

Galleries

SOME RECENT WORK

I'M REALLY PROUD OF

WORK WITH ME

“Life happens and we can not stop but always remember a moment”